Det var lige netop dét blik, jeg ikke kunne stå for - og som fik mig til at vælge netop dén hvalp: Både uskyldig og noget så fanden-i-voldsk på samme tid. Og jeg skal også love for, at det kom til at passe!

Hun kunne lige nok så artig midt på græsset - lige pludselig, når hun havde drønet rundt uden stop i sådan cirka en halv time!

Newfoundlænder Special: Først drikker man, så begge forpoter op i vandskålen - og til sidst vælter man den ud over det hele, så alt bliver rigtig dejlig sjasket!

Her er Susie med sin lille legekammerat Balou. Det gik godt - og de havde rigtig meget sjov sammen - så længe hun ikke var større - men det blev hun jo...

Skal vi gætte på at de synger "O sole mio" som en ganske velklingende hunde-duet...?

Susie som lille - endnu - hvor sådan en tom pakke fra kattemads-dåserne kunne skaffe hende beskæftigelse og underholdning i LANG tid. I dag ville hun have kanøflet den på to minutter - højst!

Her begynder hun så småt at ligne en rigtig stor halvvoksen "teenager-hund". Halsbåndet ligner næsten et smykke - på en smuk ung pige!

Du har da ikke tænkt dig at spærre mig inde hernede i grill-hullet - og bare gå din vej - har du, Mor?

Hvis jeg nu ser rigtig uskyldig ud, så bliver hun nok ikke sur, over at jeg har lagt mig her på havebordet...

Man bliver mere og mere modig efterhånden - og vover sig ligefrem et par trin op ad trappen...

Her troede man lige, man havde en stor hvalp - og så møder vi én af samme slags, der er et år ældre - og stadigvæk ikke er færdig med at vokse...!

Du har vel ikke et tørt håndklæde, Mor? Vi kom til at trille alt for meget rundt i det våde græs, men vi havde det altså også bare SÅ SJOVT!

Nu gik det lige så godt - med tre forskellige træningspladser om ugen - og så ryger man ind i en omgang kennelhoste og må ikke træne - og skal gå med den dumme sele - ØV osse!

Her er Susie lige akkurat fyldt et halvt år - foreviget under juletræningen i Skælskør. Men at stå bundet - ind imellem - det var damen altså ikke ubetinget tilfreds med!

Kommer der ikke snart nogen og befrier mig? Eller i det mindste bare snakker lidt med mig? Det er godt nok et par numre for kedeligt til mit temperament, det her!

Her har I et nærbillede af Susie - også fra juletræningen. Nu er der snart ikke megen forskel på hende - og en "rigtig" fuldvoksen Newfoundlænder!

Haha - Jeg har da bare taget din kontorstol, Mor! Kan du ikke bare købe en anden til dig selv - for jeg vil gerne beholde den her...!

Jeg MÅTTE og SKULLE hurtigst muligt have en ny hund efter chokket og sorgen over min kære Susie's pludselige og uforståelige død! Jeg gik omgående på jagt på "nettet" og fandt efter megen søgen og eksperimenteren frem til, at den ENESTE hund der kunne komme i betragtning - var en NEWFOUNDLÆNDER! Nu har jeg jo haft hele tre af slagsen - "Gamle Susie" var jo også af den race, men bare blandet - og jeg kender og elsker jo de store godmodige hunde! 

Jeg fandt en opdrætter i nærheden af Kalundborg - der ganske vist tog en meget større pris for sine hvalpe end jeg havde forestillet mig - men det SKULLE altså være en NY Susie- og det BLEV det!

Men Lille Susie's opvækst har ikke været uden problemer - Der var jo i forvejen to chihuahua'er i husstanden, som ikke var lige begejstrede for det nye familiemedlem. Leica, der var gammel og næsten blind, blev jeg nødt til at få aflivet, for hun blev decideret ondskabsfuld over for "den lille nye". Med Balou gik det rigtig godt - et stykke tid - men så voksede "Lille Susie" ham efterhånden så meget over hovedet, at han blev bange for hende, og hun betragtede ham mere og mere som et stykke legetøj, hun bare kunne bære rundt med og ruske. Nej, det gik slet ikke. Heldigvis fandt jeg det helt rigtige hjem til ham - hos en tidligere chihuahua-ejer, der ved alt om racen og lige netop SÅ gerne ville have sådan én igen - og nu har han det som blommen i et æg og nyder at putte i sengen om natten og sidde på skødet hele dagen og blive rigtig gammeldags forkælet!

Men så er der jo også MISSERNE...

Nu havde Susie jo hidtil kun leget med hunde - og hun skulle lære, at sådan leger man altså ikke med en KAT! Hun har stadigvæk ikke fået det lært, men elsker at jagte dem, så jeg må have hende i snor både ude og inde for at undgå, at de skal blive overfaldet. Men jeg håber og beder til, at det stille og roligt går den rigtige vej, så de alle kan slappe af i hinandens selskab.


Bendte Kristensen 20.04.2015 19:36

Hun er da bare en skøn "pige". knus

Ruth 21.04.2015 11:27

Ja, hun er ikke til at stå for - og hun forstår at charmere sig ind på alt og alle, hun kommer i nærheden af. Men misserne skal altså stadigvæk jagtes...!

| Svar

Nyeste kommentarer

25.04 | 12:18

Hej bette søster! ja, du har da ikke ligefrem ligget på den lade side. Men det er jo lysten der driver værket.

20.03 | 08:23

Ja, det her er virkelig Ruth , altid fuld fart fremad og desuden en forrygende sjov og god veninde i mine ungdomsår. Keep swinging and singing, Danmark behöver

13.09 | 15:22

Sorry, det er altså ikke oplysninger nok! Jeg kan ikke få øje på sammenhængen, og hvad hunden vil fortælle! Skriv hellere en udførlig mail til ruthfest@jubii.dk

13.09 | 13:48

hej ruth. Sydfrankrig Eze/nice.snobbet.mærkevaretøj.(Du snakkede).jailhousebar.tømmermænd.grand Canaria.kroferie.banken.fadøl.bearniese sovs.gourmetmad. Liberal