Fest om bord på "Skelskjør V"

Boogie-Woogie-konfirmationsfest

På toppen af trappen. Fotograferet af DMPRESS, og benyttet til cd-cover.

Solskin om bord på turbåden "Skjælskør V"

Stram skolefrøken...? Nej, jeg koncentrerer mig såmænd bare. Kattebillederne har jeg selv malet...

Min lille puttemis, PeeWee

Så laver Ruth ellers festmusik for alle pengene!

"Fransk gademaler" i dyb koncentration - under kultur-aftenen i Skælskør

Min yndlingshest, Calypso, på tur med rideklubben

Vores dejlige Susie var nemlig en RIGTIG hund!

Susie blev foreviget på min T-shirt

Rid nu ikke for hurtigt, venner!

Det aller-allerførste billede af "Gamle Susie". Kær var hun jo altid!

Lillebitte uskyldige Susie, 6 uger gammel

PeeWee, helt tæt på. Hende måtte jeg - også - sige farvel til ... HULK!

Billedet blev brugt som pladecover Jeg sad i dén bil, da ulykken skete. Og så er det ikke engang løgn... Men jeg OVERLEVEDE!

Også et pladecover - en CD-overspilning af min første (lak)plade fra min grønne barndom - indspillet sammen med bror Gustav

Coveret fra min første "rigtige" album på CD - som sangerinde i bandet "Hyldahl, Joel og Stentoft". CD'en hedder "Hjerter af guld". Se evt. min diskografi på: www.ruthsweb.dk/minmusik.htm

Dette foto brugte Peter og jeg som reklame for duoen "Ruth og Peter"

Jeg ka' da osse synge et par cowboysange, hvis I vil ha' det...!

Her er Peter og jeg fotograferet under et job på "Zanzibar" i Slagelse. Ja, det var tider dengang... I dag er der ikke mange dansesteder tilbage med levende musik.

Et af de allerførste billeder af Peter og mig. Tænk, at man har været så ung og uskyldig engang, nu er jeg bare uskyldig!

Fra vores tid som værtspar på "Sct. Michael's Bar" i Slagelse. Det kunne da osse være sjovt somme tider...

Her er vi i fuldt sving med underholdningen i vores eget lille værtshus. Og så skulle folk selvfølgelig altid lige ha' en øl til, når jeg havde grebet mikrofonen...

Det billede her er taget på samme tid som det helt gamle med Peter. Det var værten på restaurant "Håbet" i Ålborg, der legede amatørfotograf i sin fritid, og det var han faktisk ret skrap til.

"Hvorfor" fik en renæssance som single-CD. Kaj-Ove syntes, det var den bedste, jeg havde lavet, så den skulle have en chance til. Og det fik den så.

Coveret fra mit første, sidste og eneste soloalbum, "Jeg fandt en sang et sted". Billedet er fra et interview i ugebladet "Hjemmet". Jeg syntes, det var så godt - ikke mindst af min kære lille PeeWee - at det fortjente en forsideplacering.

Jeg turnerede i to år med Gustav Winckler og Miller Show i forbindelse med "Dansk Amatør Grand Prix". På billedet akkkompagnerer jeg Store Gustav på orkesterets vibrafon...

PeeWee på besøg hos Kaj-Ove og hans små hunde. Der er vel ikke noget at sige til, at hun var på vagt. Det var også første og sidste gang hun vovede sig indenfor derovre...

"Gamle Susie" som lille - cirka 3 måneder. Hun var da bare slet ikke til at stå for!

"Kom nærmere, lille ven - jeg kan dårligt nok få øje på dig!" Storesøster Susie og lillebitte Balou - og de blev verdens bedste venner, de to.

En af gæsterne var så flink at tage det billede her af mig under en konfirmationsfest i 2006. Det er da meget sjovt at se - "udefra" - hvordan man selv ser ud midt i musikken!

"Åh, hvor har jeg dog sovet godt!" sagde min kære gamle Beauty - som Peter kaldte "Missenen" - på sin yndlingsplads i sofahjørnet...

Så smuk og dejlig blev Mis Twiggy efter et par måneders kærlig behandling - og en masse kostbare dyrlægebesøg - men hun var det hele værd!

Mis Twiggy - som hun så ud, da hun kom tilløbende i november 2006, det sølle skravl. Hun fejlede simpelt hen alt, hvad en kat kan fejle på samme tid - og lidt til...Dyrlægen ville have aflivet hende lige på stedet, men jeg sagde NEJ! Og godt det samme, for hun blev en af mine aller-dejligste katte - i mange gode år, indtil hun ikke kunne mere...

Det er bare topmålet af nydelse, det her! Se på Beauty - og lær, hvordan man slapper TOTALT af!

Her er Beauty i al sin magt og vælde, fotograferet på min mors gamle trædesymaskine, der var en anden af hans yndlingspladser. Var det "gammelmands-hængemave", dyrlægen kaldte det...? Det kunne hun da ikke være bekendt, vel?

PeeWee i Mors trygge favn. Men de hunde altså... Man ved aldrig rigtigt, hvor man har dem! Nej, det var ikke sagen, synters Mors Mis.

Et af de allerbedste billeder af Peter og mig - fra et interview i Sjællands Tidende. "Et par ganske almindelige søde mennesker, totalt afslappede og helt nede på jorden", som journalisten kaldte os. Og det kan der vist godt være noget om.

Min debut på Christiania i december 2013. Det gik ikke stille for sig - og hold da op for en STEMNING! I kan måske se mig sidde ved keyboardene et sted bagest i mylderet...

De sidste tapre rester af mit damekor, Syng dig glad - vi måtte desværre lukke på grund af for lidt tilslutning, kaldet "naturlig afgang"...Ærgerligt!

Det var mit første job på Fyn som solomusiker - til Mariannes fødselsdag i Faaborg, og det gik jo bare noget så forrygende!

"Mine" søde Luciapiger fra Helms Skole - lige før en optræden på et af plejehjemmene - kunne slet ikke stå for denne lille trygt sovende hundehvalp midt i det hele...!

Luciapigernes optræden i Skt. Povl's Kirke - vinterens absolutte højdepunkt!

Skolens nissespil - i røg og damp - det spillede jeg (selvfølgelig) OGSÅ til!

Her er jeg som klaverspillende nisse - til børnenes juletræsfest - også på Hems...

Til et diamantbryllup lavede jeg lige et dobbeltportræt af det lykkelige par. Og det LIGNEDE søreme!

Min fantastiske Mis Twiggy, der døde sidste efterår - det var simpelthen så ubærlig en sorg! Hun var lige så vidunderlig indeni, som hun var smuk og dejlig udenpå...!

Inspektør Mikis måtte jeg også tage afsked med i 2013 - han og Mis Twiggy blev næsten lige gamle - omkring 16 år. Men sorgen over tabet af så dejlige katte skal man vist opleve på sin egen krop, før man rigtigt fatter, hvor slemt det er!!!

Lille PeeWee sørgede så meget over tabet af sin kære veninde, at hun gav sig til at kæle for mine gamle hjemmesko - som "erstatning"...

Nu har jeg heldigvis fået mig en ny kat, der ligner Mis Twiggy til forveksling - Mis Beauty kalder jeg hende, for hun ER en lille skønhed! Hun blev kørt hertil i privatbil helt fra Århus, for "noget" sagde mig, at den kat MÅTTE jeg simpelthen have, da jeg så billedet af hende på Facebook - og den fornemmelse har jeg ikke taget fejl af!

Mis Beauty og PeeWee så ud til at være godt på vej til at finde melodien sammen. Selv om de helst - begge to - ville være Mors eneste og dejligste kat...!

Det går "rimelig" med Mis Beauty og banditkatten Jimmy, selv om de kan have deres kontroverser ind imellem. Men det er søreme også tit HENDE, der driller og jagter HAM!!!

Her der det første billede det lykkedes mig at tage - af min nye "Lille Susie" - OG en kat - på samme tid! Ganske vist "i to etager" - men de sloges da i det mindste ikke lige på dét tidspunkt! Det er banditkatten Jimmy øverst - og Susie i en solstribe nede under stolen...

Velkommen til et kig i mit fotoarkiv. Billederne er et bredt udsnit af alt det jeg omgiver mig med, både privat og professionelt. Der er gamle, nye, hunde, katte, heste, musik og mennesker i en skønsom blanding. Lige nu er jeg ved at sætte tekster under billederne, så du bedre kan følge med i alle mine gøremål.

Du kan se flere billeder på min officielle hjemmeside: Klik her

| Svar

Nyeste kommentarer

25.04 | 12:18

Hej bette søster! ja, du har da ikke ligefrem ligget på den lade side. Men det er jo lysten der driver værket.

20.03 | 08:23

Ja, det her er virkelig Ruth , altid fuld fart fremad og desuden en forrygende sjov og god veninde i mine ungdomsår. Keep swinging and singing, Danmark behöver

13.09 | 15:22

Sorry, det er altså ikke oplysninger nok! Jeg kan ikke få øje på sammenhængen, og hvad hunden vil fortælle! Skriv hellere en udførlig mail til ruthfest@jubii.dk

13.09 | 13:48

hej ruth. Sydfrankrig Eze/nice.snobbet.mærkevaretøj.(Du snakkede).jailhousebar.tømmermænd.grand Canaria.kroferie.banken.fadøl.bearniese sovs.gourmetmad. Liberal